Pitanja i odgovori

BRZI PREGLED 

A P / 27.9.2004 18:59

Poštovani, molim Vas za savjet. Vikendica na moru je građena od betonskih blokova tzv. ´kvadri´. Sa vanjske strane zida nanešen je betonski špric. Promakanje zidova se javlja u situciji kada puše bura u kombinaciji sa kišom. Koji biste premaz preporučili kao impregnaciju od kiše/vlage? Fasada , nažalost nije u skorijem planu. Zahvaljujem na odgovoru.

ODGOVOR

vanjske zidove vikendice bilo bi najbolje ožbukati ili izvesti neki od fasadnih sustava. Ako to sada nije opcija preporučujemo postojeću površinu obrađenu špricom obojati akrilnim fasadnim premazom Teraton V koji će spriječiti provlaživanje. No treba napomenuti da će isti premaz biti potrebno odstraniti prije eventualne daljnje obrade nekom od žbuka ili sustava - preporučujemo toplinski sustav Termozol.

J P / 10.8.2004 18:55

Prije dva tjedna sam ispunio ´Kontakt obrazac´ na vašim stranicama i nisam primio nikakav odgovor.

ODGOVOR

"Vjerovali ili ne, na sve upite kroz kontakt obrazac i email-e upućene na samoborka@samoborka.hr odgovaramo u roku od jedan do max dva radna dana. U vašem slučaju, u obrascu je jedino bila navedena email adresa koja je bila neispravna pa se naš odgovor vraćao nazad s navedenom greškom."

J K / 9.8.2004 18:54

Zašto u velikom izboru vaših proizvoda ne uradite pregledne tablice primjene kako bi se lakše snašli u traženju i izboru. Srdačn pozdrav JK

ODGOVOR

Otvoreni smo za sve konstruktivne prijedloge pa ćemo razmotriti i vaš.

m / 31.5.2004 18:53

možete mi reći da li vaša tvrtka certificirana po ISO 9001?

ODGOVOR

Ne, još za sada nije.

A G / 27.5.2004 18:52

odlicna web-stranica! samo, gdje mogu kupiti cem. estrih CE30 u maloprodaji? pozdrav!

ODGOVOR

Taj i kao i ostali naši proizvodi se mogu kupiti, ako govorimo o Zagrebačkoj regiji, u našoj prodaji Ađijina 12, Zagreb, u prodaji u Samoboru a isto tako i kod svih bolje opremljenih prodavača građevinskog materijala kao što su (ali ne i isključivo) Velekem, Gramat, Bauhaus, itd.

J I / 27.5.2004 18:51

Prigovor na pakiranje vaših proizvoda: imate kvalitetne proizvode npr. Teranil Extra ali vrlo loše pakirano jer je svako pakiranje puno prašine izvana te je vrlo nepraktično za kupca. Kao dobar primjer uzmite Knauf.

ODGOVOR

Vjerojatno se radi o pakiranjima po 25 kg (mala pakiranja od 2, 5 i 8 kg su u redu) jer znamo da postoje problemi zbog korištenja starijih uređaja za uvrečavanje ali se radi na tome da se taj postupak modernizira.

z t / 17.5.2004 18:50

proizvodi su vam do sada naj bolji ,koristimo ih u vecim kolicinama,ali mala primjedba...nikako da dobijemo nesto reklamnog matrijala,kako doci do njega???

ODGOVOR

Molim vas da se obratite našem marketing odjelu na (01) 3322 829 .

Z M / 25.2.2004 18:32

koja je prednost samoborke prema jednom roefix ili baumit proizvodu ??? osim cijene ...

ODGOVOR

100% Hrvatski proizvod, tehnološa podrška kupcima (eliminiranje mogućih problema zbog nestručno odabranog ili primjenjenog materijala), brzina i točnost isporuke, jaka logistika (silosi i transport na gradilište), 100 godina tradicije, itd.