Online alati

Kompjutorski prikaz vanjskog opločenja

Iskoristite našu ponudu i zatražite računalni prikaz opločenja!

STRUČNA PODRŠKA OD IDEJE DO CILJA

Kako bi ponudili svojim kupcima i korisnicima uslugu više, omogućujemo vizualizaciju i prikaz opločenja površine na prostoru koji želite opločiti. Ova usluga vam daje realan prikaz završnog izgleda vaše okućnice prije same kupnje, kako bi vam kupovina naših proizvoda pružila maksimalno zadovoljstvo.

 

 

Kroz nekoliko jednostavnih koraka do idealnog izgleda dvorišta !

  • Preuzmite Zahtjev za kompjuterski prikaz  PDF ili WORD
  • Popunite Zahtjev u potpunosti te  zajedno s fotografijama površine za opločenje pošaljite na: dizajn@samoborka.hr
  • Mi ćemo vam poslati ponudu za digitalni prikaz.
  • Nakon poslane potvrde u uplati prema našoj ponudi, poslat ćemo vam kompjuterski prikaz opločenja na vašim fotografijama, s približnom količinom potrebnih opločnika.

 

 

ZATRAŽITE UZORAK

Ako među proizvodima pronađete onaj posebni, koji vam se sviđa, ali niste sigurni kako bi se uklopio u postojeći ambijent, uz boju cigle, fasadu, garažna vrata ili neki drugi dio vaše okućnice, zatražite uzorak i riješite dilemu.

 

 

Napomena:
Poželjno je da zbog lakše i vjernije obrade površine za opločenje, ona na fotografiji ne sadrži parkirane automobile ili neke druge predmete . Kompjuterski prikaz služi samo za približnu orijentaciju kupcima i može se razlikovati od stvarnog tona opločenja, obzirom na razlike koje postoje od računala do računala te pratećih uređaja (monitori, štampači). Zato molimo da se, prije same narudžbe, obratite u najbliži prodajni centar Samoborke ili bolje opremljene trgovine građevinskim materijalom, gdje možete pogledati i službeni uzorak Samoborkinih opločenja. Naknada od 200,00 kn (sa PDV-om) uključuje kompjuterski prikaz u dvije različite boje odnosno dvije različite vrste opločenja (betonske ploče i opločnici), a za svake dodatne dvije promjene naplaćuje se dodatnih 50,00 kn (sa PDV-om). Prilikom kupnje Samoborka opločenja,  s cjelokupnog iznosa izuzeti će se iznos koji ste uplatili za kompjuterski prikaz.  

 

Pročitao/la sam politiku privatnosti i suglasan sam s njom u potpunosti. Cijenimo Vašu privatnost i pridajemo osobiti značaj zaštiti Vaših osobnih podataka. Vaše podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu kvalitetnog pružanja naših usluga, na zakonit, pošten i transparentan način. Obrađujemo samo one podatke koji su nužni za pružanje pojedine usluge, vodeći računa o njihovoj primjerenoj zaštiti.