Online alati

Kompjutorski prikaz vanjskog opločenja

Iskoristite novost u našoj ponudi! - Besplatan računalni prikaz opločenja!       

 

Kako bi ponudili svojim kupcima i korisnicima uslugu više, tvrtka Samoborka omogućuje vizualizaciju i prikaz površine opločnicima na prostoru koji želite opločiti.
 

Ova usluga Vam daje vizualizaciju završnog izgleda Vaše okućnice prije same kupnje, kako bi Vam kupovina Samoborkinih proizvoda pružila maksimalno zadovoljstvo.

   


Kroz 3 jednostavna koraka do idealnog izgleda dvorišta

           
  • Obrazac zahtjeva za kompjuterski prikaz skinite PDF ili WORD
  •      
  • Popunite obrazac u potpunosti i zajedno s fotografijama površine za opločenje pošaljite na: dizajn@samoborka.hr
    Napomena: poželjno je da zbog lakše i vjernije obrade površine za opločenje, ona na fotografiji ne sadrži parkirane automobile ili neke druge predmete .
  •      
  • Mi ćemo vam ponuditi kompjuterski prikaz opločenja u boji na Vašim fotografijama, s približnom količinom potrebnih opločnika.

Pročitao/la sam politiku privatnosti i suglasan sam s njom u potpunosti. Cijenimo Vašu privatnost i pridajemo osobiti značaj zaštiti Vaših osobnih podataka. Vaše podatke prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu kvalitetnog pružanja naših usluga, na zakonit, pošten i transparentan način. Obrađujemo samo one podatke koji su nužni za pružanje pojedine usluge, vodeći računa o njihovoj primjerenoj zaštiti.