Uređenje i opremanje okoliša

Opločnici visine 8 cm

ANTIGONA

Opločnik saćastog efekta, daje mogućnost maštovitog slaganja i kombiniranja boja unutar osnovnog uzorka. Istovremeno omogućeno jednostavno i brzo polaganje.

opširnije o proizvodu

HERA

Jednostavno polaganje omogućuje oblikovanje pješačkih staza bez korištenja rubnjaka. Lijepo se uklapaju u travnjak ili prostor sa zasađenim cvijećem. To je i element za oblaganje nasipa i pokosa te za zaštitu ravnih i kosih površina vodotoka.

opširnije o proizvodu

HERKULES

Veliki izbor elemenata različitih dimenzija omogućava slaganje u različitim varijantama, a pravokutni oblici odaju dojam smirenosti i elegancije. Idealan za popločavanje velikih javnih površina moderne arhitekture, a svoj prostor pronalazi jednako u uređenju manjih privatnih okućnica.

opširnije o proizvodu

IKAR

Opločnik ravnih bridova idealan je za popločenje opterećenih površina (trgovački centri, industrijske zone, parkirališta, skladišni prostori). Jednostavan za ugradnju i održavanje. Kombinacijom različitih boja i smjera polaganja mogu se istaknuti i vizualno odvojiti određeni djelovi prostora (npr. parking mjesto).

opširnije o proizvodu

PEGAZ

Klasik među opločnicima! Pravilni geometrijski oblici omogućuju neograničen broj različitih kombinacija. Idealan za najzahtjevnije projekte.

opširnije o proizvodu

ZEUS

Blago valovita gornja ploha i valoviti rubovi podsjećaju na izgled prirodnog kamena. Izmicanjem pojedinih redova u modulu izbjegava se pojavljivanje dugih i okomitih reški koje narušavaju cjelovitost plohe.

opširnije o proizvodu