Uređenje i opremanje okoliša

Opločnici visine 6 cm

AFRODITA

Romboidni, zvjezdasti, cik-cak ili uzorci koji pružaju dojam trodimenzionalnosti poticaj su za pronalaženje novih kombinacija. Jednostavne linije, glatka ploha i ravni rubovi naglašavaju geometrijske oblike ovog jednostavnog, a opet jedinstvenog opločnika.

opširnije o proizvodu

APOLON

Osvojite sve pohvale i ostavite upečatljiv dojam koristeći ovaj sistem popločavanja čija je glavna prednost jednostavnost i čiste linije, a naglasak stavite na boju. Proizveden od kvalitetnog betona, ovaj opločnik je nepogrešiv odabir. U dvije dimenzije i kvadratnog oblika jednako je uklopljiv izgledom u tradicionalne ili moderne krajolike.

opširnije o proizvodu

HELENA

Ovaj opločnik spada u vrstu opločenja popularno zvanih „opločnici zaključavanja ili uključivanja“. Zbog svog specifičnog oblika omogućava dobro povezivanje i kompaktnost površine te je zbog toga sposoban podnijeti koncentrirana opterećenja i dozvoljava ekonomično popločavanje velikih površina.

opširnije o proizvodu

KARTAGA

Privlačnost ovog opločnika leži u njegovoj bezvremenskoj toplini i ljepoti. Tučeni završni sloj pruža antički izgled i dojam starog patinastog kamena. Svaki opločnik je jedinstven, nepravilnih rubova i površine objedinjuje klasičan i opušten izgled.

opširnije o proizvodu

PENELOPA

Privlačnost ovog opločnika leži u njegovoj bezvremenskoj toplini i ljepoti. Svojim dimenzijama, pravilnim bridovima, mnogobrojnim varijacijama u slaganju i kombiniranju boja Penelopa spada u prave klasike sa dugogodišnjom tradicijom, bezvremenskom toplinom i ljepotom.

opširnije o proizvodu

ATENA

Tri dimenzije pravilnog oblika različitih kombinacija čine modul od 1 m² vrlo jednostavnim za ugradnju. Moderan opločnik ravnih linija je nepogrešiv odabir koji će se uklopiti svako dvorište, park, šetnicu i slično.

opširnije o proizvodu

POMPEJ

Idealan opločnik ukoliko želite uklopiti suvremen i tradicionalni dizajn. Opločnici iz linije POMPEJ nude pregršt različitih mogućnosti u izvedbi, a njihov kaldrmni izgled, ravne linije i blagi, obli rubovi dovoljno su sofisticirani za suvremeni projekt. Ugrađen u tradicionalno okruženju, daje notu na prošlost.

opširnije o proizvodu