Komentari

J S / 13.6.2007 11:09

Poštovani,
Od vaše firme sam nabavija,preko Brodomerkura materijal( mort za zidanje i fugiranje kamenih kuća ).

Sve pohvale za kvalitetu materijala ,boja fuge , sušenje i naravno konačan izgled nakon obrade.

Materijal je upotrebljen za unutarnje fugiranje kamene
kuce stare cca. 250 godina , a nalazi se poviše OMIŠA
deset kilometara udaljena od mora.

ODGOVOR

Najljepše hvala na vašem komentaru

B I / 24.3.2007 22:28

Htio sam da jednom barem pohvalim vasu kvalitetu proizvoda uz to hrvatskih proizvoda,sto je za mene pri gradnji moje kuce u hercegovini,veoma vazno.Moram priznat, kad sam poceo gradit nisam bio uopce upoznat sa ponudom hrvatskih proizvodjaca gradjevinskog materijala pa su mi tako u prodavaonici gradjevinskog materijala prvo röfix zbuku i slicno predlozili dok nisam ipak upitao za hrvatski proizvod,odgovor je bio da imamo i samoborku ali eto ovde svi rade sa röfixom!Tako da sada i susjedi vase proizvode upotrebljavaju!Najljepse pozdrave iz Kölna,Njemacke,nastavite tako.Bog

ODGOVOR

Hvala na vašem komentaru a uz to i tako pozitivnom.

V / 14.3.2007 9:09

Poštovani djelatnici Samoborke, ne mogu vjerovati, a ni čitati više neprimjerene komentare mnogih. Da nije bilo Vaših ljubaznih djelatnika ja bih si do sada počupala svu kosu. Prije 6 godina preselila sam se u staru i potpuno neodržavanu trokatnicu i počele je obnavljati. Kako sam bila građevinski nedovoljno potkovana mlada žena, svi mogući majstori koji su radili na kući od fasade na dalje sprčkali su što su mogli, od nestavljanja impregnacija i mrežica na dalje. A mene su čekali popravci, sve sam sama popravljala, ali uz pomoć Samoborkinih savjeta dobivenih uglavnom telefonski i u trgovini u Samoboru i uputa na Internetu. I svaka Vam čast jer je moja kuća sada zaštićena i lijepa. A na red dolazi popločavanje dvorišta i vrta Vašim pločama. I to ću sve raditi sama zahvaljujući Vašim uputama!

ODGOVOR

Iskreno zahvaljujem na Vašem e-mailu. Nadam se da ćemo na zadovoljstvo naših kupaca i interesenata i nadalje održavati visoki standard ljubaznosti i stručnosti .
Ukoliko Vam treba bilo kakav tehnološki savjet, molimo da nam se obratite, a mi ćemo Vas sa zadovoljstvom posjetiti na Vašem objektu ili na drugi način pomoći u rješavanju Vašeg problema.
- Direktor prodaje i marketinga

M Z / 7.2.2007 20:57

Imam samo jedan komentar.Samoborka ima sve sto se tice materijala vrhuske, ima jedan mali nedostatak, sto se tice FASADA Samoterm+ Samoterm Glet boljih ljepila jos nisam u Hrvatskoj naisao.Problem je u Samoborkinom SILIKATU ima te velik nedostatak kvalitete u silikatu. Pitanje Kad ce te poboljsati kvalitetu silikatne zbuke?Sta mislite da se udruzite sa firmom Layer? SAMOBORKA-LAYER

ODGOVOR

Zahvaljujemo na vašem komentaru .
Molimo vas da nam javite kakve probleme ste imali sa silikatnim žbukama kako bi vam mogli dati odgovarajući odgovor.
Sto se tice nasih završnih dekorativnih žbuka, predlažemo da pokušate sa
Terakrilom , akrilatnom fasadnom žbukom koja je nešto manje osjetljiva u
izvođenju od silikatne žbuke.
Napomenuli bismo još da Samoborka d.d. kontinuirano radi na poboljšavanju svojih proizvoda, pa tako i prije navedene silikatne žbuke, te pocetkom ove godine krećemo s proizvodnjom s novom, promjenjenom recepturom koja treba uroditi lakšom obradivošću i boljim estetskim izgledom.
Vezano za firmu Layer, ne znamo o kojoj se firmi radi .
Ujedno koristimo priliku da vas zamolimo za vaš telefonski broj kako bi vas
mogli kontaktirati.

a n / 23.10.2006 16:44

Hvala Vam što mi niste odgovorili na pitanje postavljeno prije otprilike 2 tjedna u vezi staklenih mrežica, njihovih šifri i gdje na netu to mogu pronaći.
Ako slučajno neznate u što moja malenkost čisto sumnja ili je možda firma koja ih proizvodi u stečaju bilo bi lijepo od Vas da mi bar javite ako več ništa drugo.

Unapred Vam se zahvaljujem po drugi put !!!

ODGOVOR

Na oba pitanja smo vam odgovorili email-om unutar 2-3 sata ali se vi ne javljate. Isprika u ovom smjeru bi dobro došla.
PS: Isprika nikad nije stigla.

M / 29.9.2006 23:48

Poštovana gospodo!
Neću ulaziti u dizajnersku ocjenu vaših stranica jer nisam za to kvalificiran, ali sve ostalo je OK. Na vašim stranicama sam puno saznao o vašim proizvodima, a za one koje zanima više, stoji na raspolaganju služba, koja zaista brzo odgovara na sva naša pitanja.Želim vam samo dati podršku, bez obzira na sve kritike i pohvale koje vam stižu.

ODGOVOR

Hvala na lijepom komentaru.
Kritike je svakako najlakše dijeliti jer pohvale kao da je od srca potrebno otrgnuti :-)

B M / 22.8.2006 0:26

Pohvala gospođi Jasni zbog dobrog poznavanja problematike kojom se bavi i jasnoće odgovora. (Opravdano nosi svoje ime.)

Branko

ODGOVOR

Hvala na vašem komentaru

N M / 11.8.2006 7:54

"Web stranice su vam dobre,ali nedostatak im je što pojedina uputstva nisu prilagođena za isprintati i imati pri ruci na gradilištu.
Pokušajte na stranice ubaciti opcije ""Print""."

ODGOVOR

Koristeći Internet Explorer 6 pri provjeri nekoliko web stranica s više stranica ispisa, nisam našao niti jednu koja nije bila štampana kao što web stranica izgleda na ekranu.
Možda koristite neki drugi web browser /preglednik jer ne obavljaju svi oni tu funkciju ispisa jednako ?
Pomoglo bi isto ako biste nam javili o kojim stranicama je riječ.

J N / 20.8.2006 10:12

Nigdje nisam pronašao tnikakve ton-karte. Konkretno bi me interesirale fasadne boje. Gdje bih to mogao vidjeti ili dobiti?

Pozdrav!

ODGOVOR

Ton karte se ne nalaze na našim web stranicama jer njihova vjerodostojnost na računalu ne bi bila 100% u odnosu na stvarne ton karte.
Ta vjerodostojnost ovisi zbog različitosti računala o ekranu, grafičkoj kartici računala itd. tako da je moguce da ista boja i potpuno drugačije izgleda na različitim racunalima i potpuno drugačije nego što je to doista u prirodi pa bi kupac mogao biti zaveden nečim što u stvarnosti doista i nije baš kao na računalu.
Naše ton karte možete vidjeti u našim prodajnim centrima u Samoboru, Zagrebu, Karlovcu, Splitu i u svim bolje opremljenim prodavaonicama građevinskog materijala širom Hrvatske (npr. Velekem, Gramat, Bauhaus, Pevec, Merkur itd.) te u projektantskim i arhitektonskim uredima u Hrvatskoj koji koriste ili preporučuju naše proizvode.

T G / 16.7.2006 22:38

Stranice su citke i ugodne ali bez sadrzaja... Gledao sam posude za vrtno bilje... ali na njima nema primjera polaganja niti... ma skroz prazno.
Takodjer, izbornici ne bi smjeli biti tako osjetljivi da svaki drhtaj ruke otvara sasvim seti izbornik od zeljenog. Ovo je posebice vazno jer imate dosta razgranate izbornike!

ODGOVOR

Hvala na komentaru.
Oko izbornika se ne može puno napraviti jer je njihova funkcionalnost vezana uz software / program koji se koristi na našim web stranicama.
Naravno, sam sadržaj se može poboljšati i nastojat ćemo da on bude što precizniji i sadržajniji.
Mislim da ćete se složiti da je vrlo teško prikazati sve moguće načine polaganja npr. opločnika koji u svom skupu imaju više različitih oblika kojima se može napraviti veći broj različitih uzoraka polaganja. Za takve informacije se slobodno možete obratiti na naše brojeve telefona ili emailom nakon čega vam naše stručno osoblje može predložiti različite mogućnosti koje vam onda mogu i po potrebi poslati emailom.