Komentari

T / 29.4.2004 18:34

Vsa pohvala vaši dobri internetni prezentaciji in seveda vašim dobrim izdelkom. Zelo dobro! T. iz Slovenije

ODGOVOR

Zelo hvala za prvi komentar iz EU .-)

z / 17.3.2004 18:33

pozdrav ljepo da ste se potrudili napravit web stranicu (za pohvalu jer kod nas privrednici bas i ne kuze koja je to nuznost.pogotovo dobra stranica)al sam sadrzaj web stranice me bas i nije zaintrigirao jer mislim da su ti proizvodi (npr. termo zbuka) stvar proslosti. na vasu zalost. pa 1 cm stiropora je ekvivalent 5 cm zbuke a o razlici o cijeni da i ne govorim.mislim da ce novim zakonom koji regulira izolaciju kuca (ne znam kako se tocno zove) i sama samoborka morat razmisliti o promjeni asortimana jer ovako sa nekim proizvodima samo maze oci... pozdrav

ODGOVOR

Toplinske žbuke se proizvode i podložne su priznatim Europskim normama. Da je polistiren (stiropor) duplo kvalitetniji, što se tiče toplinske vrijednosti, vidljivo je iz deklariranog koeficijenta toplinske provodljivosti lambda (W/mK) : POLISTIREN 0.041 W/mK teratermo 080 0.08 W/m K (izmjereno) a što znači da 1 cm polistirena odgovara toplinskoj izolaciji žbuke od 2 cm.Za građevinske konstrukcije(zidove) od plinobetona (YTONG) ili poroopeke (POROTHERM) preporuča se obrada vanjskih zidova LAGANOM ŽBUKOM (koja je ujedno i toplinska). Prema tome za takove kvalitetne zidove (lambda takovih materijala je oko 0.22 W/mK ) toplinske i lagane žbuke će uvijek imati svoje mjesto.

n t / 4.3.2004 18:33

svaka cast na trudu i ostvarenom cilju, tj da se lako i brzo pronadje odgovor na pitanja, sto je i najbitnije onima koji se upustaju u avanturu gradjenja ili preuredjivanja ostanite i dalje azurni u odgovorima na pitanja i komentare naprijed hrvatska i sve 100% hrvatsko!

ODGOVOR

:-)

I / 27.1.2004 18:24

Stranice su stvarno dobre i imaju jako puno sadržaja. Samo tako nastavite kako bi sve informacije ostale aktualne.

ODGOVOR

Hvala svima na vrlo dobrim komentarima a i onima sa konstruktivnim prijedlozima i primjedbama koje nam možda i nisu toliko drage ali su opravdane.