SANACIJE I OJAČANJA u protupotresnoj obnovi - novorazvijeni sustavi i proizvodi

Bogato dugogodišnje iskustvo primjene u obnovi objekata, znanje naših stručnjaka i tehnološka rješenja za sanacijski sustav tvore naše visokokvalitetne proizvode koji su glavni preduvjet za uspješno izvedenu sanaciju i konstrukcijska ojačanja u protupotresnoj obnovi.

saznajte više

FRCM SAMOBORKA u protupotresnoj obnovi

Samoborka predstavlja prvi hrvatski FRCM sustav, razvijen kao tehnološko rješenje za popravak i ojačanja zidanih konstrukcija, uključujući i one pod konzervatorskom zaštitom.

saznajte više

CRM SAMOBORKA u protupotresnoj obnovi

SAMOBORKA CRM sustav za sanaciju te statičko i protupotresno ojačanje konstrukcija sastoji se od specijalnih žbuka ili mortova visokih mehaničkih svojstava, alkalno otporne mreže od staklenih vlakana, konektora, kutnih elemenata i ostalog pribora.

saznajte više

TORKRET BETON u protupotresnoj obnovi

Primjena mlaznog betona, odnosno torkretiranje u kombinaciji s prethodno postavljenom armaturom je tradicionalna, najčešće primjenjivana metoda u sanacijama i ojačanjima zidanih konstrukcija. Takvim se načinom povećava tlačna, vlačna i posmična čvrstoća ziđa kao i otpornost čitave konstrukcije na potresna opterećenja.

saznajte više

TINTING STROJEVI – SAMOBORKIN SVIJET U BOJAMA

Bogatstvo raspoloživih tonova u Samoborkinoj ton karti COLORLINE čini Samoborkine završno dekorativne fasadne žbuke i boje jedinstvenim te široka paleta jamči najkvalitetniji i raznolik izbor i za najzahtjevnije investitore!

saznajte više

KREATIV TONOVI

Slučajnom disperzijom boje i čestica pijeska opločnik/betonska ploča dobiva išaranu površinu idealnu za popločavanje prilaza, puteljaka, komercijalnih prostora i prostora oko bazena.

saznajte više

Praktična rješenja s betonskim blokovima - ATLAS i HEKTOR

Za jedinstven izgled i dizajn zidova, stupova, klupa, stepenica, ograda ili roštilja, odaberite Hektor ili Atlas.

saznajte više

VIŠE OD BETONSKIH PLOČA

Gradnjom krovova od materijala koji reflektiraju svjetlost poput betonskih ploča mogu se znatno smanjiti visoke temperature krovova, duži je vijek trajanja krovova, bolja je izolacija i samim time smanjena potrošnja energije.

saznajte više