Novosti

Fugirajte sa Samoborkom!

TERAFIL FLEKS 2u1 – ekstra fleksibilna masa za fugiranje sa dodatkom fungicida, u kantici.

Fuge imaju iznimno važnu tehnološku i estetsku ulogu u izvedbi obloga od keramičkih pločica i kamena. Masa za fugiranje daje keramičkoj podlozi odgovarajući dekorativni učinak, omogućava lakše održavanje i čišćenje, zaštitu od plijesni, a u mokrim ili vanjskim prostorima oblogu štiti od prodora vode.

 
Nova, vodoodbojna i ekstra fleksibilna masa za fugiranje „2 u 1“ TERAFIL FLEKS – za ljepše, kvalitetnije i dugotrajnije fuge, baršunastih tekstura i atraktivnih tonova. Zahvaljujući ambalaži koja skračuje vrijeme i pojednostavljuje postupak pripreme, direktnim miješanjem u kantici, posao fugiranja nikada nije bio brži, jednostavniji i čišći. Osim vode, kantice sa materijalom i osnovnog alata za aplikaciju, nije potreban dodatni pribor. 
 
Dodatak fungicida neizbježan je element za duži vijek fuga, daje im svježinu i zaštitu od pojave gljivica i plijesni, olakšava čišćenje. Iznimno visoka fleksibilnost omogućava njihovu primjenu u prostorima sa čestim oscilacijama u temperaturi (podno grijanje), pri zahtjevima kod postavljanja keramike za fuge većih širina, bilo da se radi o zidovima ili podovima, unutarnjih ili vanjskih prostora. Posebni kemijski dodaci materijalu omogućavaju neupijanje i odbijanje vlage i vode s površine fuga, a da pritom nisu štetni za ljude i okoliš. Ton karta TERAFIL obogaćena je novim i atraktivnim tonovima, otpornim na promjene boje, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije oko.