Novosti

Računalni prikaz opločenja

Računalni prikaz opločenja!

Krećemo li u uređenje stambenog prostora ili okućnice često puta se nađemo u dilemi, kakve boje i teksture odabrati, čime i kako opločiti hodnik, dvorište ili pak najobičniji prilaz kući. Nismo svi u mogućnosti vizualizirati prostor, zamisliti u svojoj glavi nešto što želimo kako bi se to ostvarilo - prizvati nešto u četvrtoj dimenziji da bi se to moglo pojaviti u trodimenzionalnom obliku.

Dakle, javlja se problem. Imate prostor koji želite urediti, a ne znate kako i od kuda krenuti. Niste sigurni kako bi naši proizvodi, bilo da se radi o opločnicima ili pločama, izgledali u vašem vrtu i dvorištu. Tu smo da vas savjetujemo i pomognemo u odabiru, te stoga uvodimo besplatnu računalnu vizualizaciju i na taj način olakšati i približiti naše proizvode vašim željama i očekivanjima.

 Izaberite što vam se sviđa u našem velikom asortimanu proizvoda za opločenje, pošaljite molbu i iznimno brzo dobit ćete „živi prikaz“ opločenja, na temelju kojeg ćete lakše donijeti odluku koju vrstu opločenja odabrati i na koji način iskombinirati različite sheme slaganja koje smo vam u mogućnosti ponuditi.

 

U 3 jednostavna koraka do besplatnog prikaza opločenja.